La final de 2013, cu bune şi rele

2013-in-Review

Sfârşitul anului 2013 se apropie cu repeziciune şi, înainte de a face trecerea dintre ani, e bine să recapitulăm activitatea noastră de până acum.

Ce am făcut bine anul acesta:

1. Am demarat activitatea comercială :) , după multe drumuri la ONRC, Adm. Financiară, Bănci. A durat vreo 3 luni, dar am reuşit să facem primul pas, iar acela a fost cel mai greu.

2. Crezând cu tărie în avantajele produselor Moveo, am oferit din primul moment produse de test către cele mai importante publicaţii de profil din România: Dirtbikezone.ro, Motorhead.ro, PeMotoare.ro. Le mulţumim lui Marc Sandu, Ciprian Paulenco şi Cristi Predoi pentru testele efectuate şi pentru impresiile exprimate în review-uri. Real testing, pe bune!

3. Am fost parteneri tehnici ai Motocross Cup, singura cupă privată de motocross din România. În cadrul parteneriatului am oferit gratuit protecţii cervicale la fiecare etapă, prioritate având copiii. Suntem de părere că am avut succes cu acest parteneriat, şi am vrea să îl repetăm şi la anul. Le mulţumim pe această cale domnilor Ciprian Popescu, Adrian Răduţă, şi celorlalte persoane implicate în organizarea acestei minunate competiţii.

4. Am format 2 parteneriate cu 2 magazine, ambele lideri în domeniul lor: Moto24 şi Playbike. Produsele Moveo se găsesc astfel în cele mai importante magazine din domeniul moto şi ciclism.

5. Am co-sponsorizat concursul de Downhill de la Mogoşa, organizat de Gravity Crew. Este singurul eveniment DH la care am participat în acest an.

6. Andrei Poponuţ, rider Gears.ro/MoveoBrace, devine campion naţional la clasa MX65. Andrei a beneficiat de o sponsorizare parţială din partea Gears.ro, şi se va putea baza în continuare pe ajutorul nostru.

7. Promovăm brandul Moveo. La căutarea în Google, după termenii MoveoBrace, suntem pe locul doi, chiar după producător! Asta deşi noi suntem probabil cel mai mic distribuitor naţional autorizat, cu cele mai mici puteri. Distribuitorii din alte ţări ne-ar putea înghiţi cu resursele financiare de care dispun, dar recuperăm prin munca depusă!

 

Ce ne-am fi dorit să facem mai bine:

1. Am avut o activitate cam “low-profile”, în detrimentul creşterii notorietăţii firmei. Suntem însă foarte mândri de faptul că nu spamăm pe site-uri, pe forumuri, pe grupurile de Facebook!

2. Am amânat să atacăm segmentul enduro, dar recuperăm la anul.

3. Nu am putut oferi sponsorizări sub formă de produse cadou. Realist vorbind, dacă nici fabricile/marii fabricanţi nu pot susţine cu lejeritate astfel de acţiuni, noi cum am putea?

4. Vânzările au fost destul de reduse, probabil şi din cauza notorietăţii scăzute a numelui Gears.ro şi a Moveo. Dar vom creşte, cu timpul.

 

Cam acesta a fost anul 2013 pentru noi. Cu bune şi cu rele, cu plusuri şi minusuri, suişuri şi coborâşuri.
Suntem încrezători însă că în anul ce va începe ne vom descurca mult mai bine. V-am pregătit câteva programe surpriză, adresate atât riderilor pro cât şi aşa-zişilor “weekend warriors”.

Staţi pe aproape, le vom anunţa începând cu luna ianuarie. Iar unele sunt noutăţi pentru România! Afore we go!
Gears.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>