Moveo pe podiumul Dakar 2014

logo_MOVEO_Concept

 

În cei 3 ani de existenţă,  Moveo Safety a mizat întotdeauna pe Dakar, cel mai dur raliu din lume, în fiecare an protejând din ce în ce mai mulţi piloţi participanți.

În acest weekend un vis s-a îndeplinit, Jordi Viladoms plasându-se pe podiumul clasamentului general al categoriei moto. Felicitări Jordi!

La finalul celui mai dur și mai exigent Dakar din ultimii ani, Jordi Viladoms a semnat cel mai bun rezultat al participărilor sale în Dakar, locul al doilea la general.

jordi

O menţiune deosebită trebuie să-i acordăm şi “reginei” Dakar-ului, Laia Sanz. Laia este, pentru al patrulea an consecutiv, cea mai rapidă femeie din Dakar, terminând în acest an pe poziţia 16 la general!

laia

La final, să-i felicităm şi pe ceilalţi participanți care au utilizat MoveoBrace în acest Dakar: Paolo Ceci (locul 19), Javier Pizzolito (locul 23), Marc Guash (locul 25), Bianchi Prata (locul 29), Daniel Oliveras (locul 36), Francisco Errázuriz (locul  55), dar și pe cei care nu au reușit să ajungă la Valparaíso.

 

MOVEO ® Safety are un singur obiectiv: să dezvolte produse performante care oferă siguranță și protecție maximă, fără a scădea confortul și manevrabilitate acestora.

logo_MOVEO_Concept

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>